E.P.S. Inzeniring

Epoksidni Tlaki

Epoksidni in dekorativni tlaki ne predstavljajo zgolj zaključnega sloja tekoče umetne mase, temveč celotne tlake skupaj z osnovno podlago, katerih lastnosti in uporabnosti so podrejene različnim zahtevam industrije.

V preteklosti smo pod pojmom epoksidni tlaki razumeli le tlake, ki so morali izpolnjevati visoke zahteve glede uporabnosti v industriji. V zadnjem času, ko je v sodobnih industrijskih objektih namenjena vedno večja pozornost tudi estetiki in barvni usklajenosti z ostalimi elementi v prostoru, pa ponujamo tudi dekorativne tlake.

about
Osnovni premaz
EPOKSIDNI TLAKI – priprava KOLEKTOR ASCOM 2015
Na voljo v različnih barvah

Tlaki morajo izpolnjevati vrsto zahtev, ne glede na to, ali so to industrijska tla, ki so izpostavljena visokim obremenitvam ali dekorativna tla, ki morajo izpolnjevati visoka estetska merila. S pomočjo novih tehnologij in materialov lahko vsak industrijski tlak dobi tudi dekorativno-estetski poudarek.

V široki paleti industrijskih in dekorativnih tlakov so na voljo epoksidni, poliuretanski ali akrilatni sistemi izvedbe. Vse naše izdelke odlikuje prilagodljivost v oblikovanju, barvi in strukturi tlaka.