E.P.S. Inzeniring

Industrijski Tlaki

Betonska talna plošča predstavlja osnovno talno betonsko ploščo, katere lastnosti in uporabnost so podrejene različnim potrebam v gospodarstvu, javnih ustanovah in povsod drugje kjer so potrebe po visokih obremenitvah.

Vgradnja kvalitetne in ravne betonske plošče se vrši ročno ali s pomočjo različnih strojev.
V E.P.S. inženiring dajemo velik poudarek na kvalitetno zaglajeno in po normativih doseženo ravnost talne plošče, saj je to ključnega pomena tako za nadgradnjo z epoksidnimi tlaki kot tudi v primeru, da je beton sam v funkciji finalnega tlaka.

Za oplemenitenje betonske površine v podjetju E.P.S. inženiring uporabljamo mineralne posipe in sicer.

  • – kvarčni posip
  • – kovinski posip

INDUSTRIJSKI TLAKI – Revoz NM
Betoniranje s črpalko
INDUSTRIJSKI-TLAKI—REVOZ..
Profesionalna oprema

Pri negi betonske plošče v smislu prehitrega izsuševanja, preprečevanja nastanka razpok in vpliva vremenskih dejavnikov v podjetju E.P.S. inženiring dajemo prednost različnimi namenskimi kemičnimi samorazgradljivimi preparati in se izogibamo pokrivanje plošče z ekološko sporno pvc folijo.

S pomočjo različne opreme in različnimi tehnikami obdelave v podjetju E.P.S. inženiring obdelujemo talne betonske plošče na več načinov:

  • – brušeni oziroma polirani betoni
  • – štokani betoni
  • – metličeni betoni
  • – prani betoni

Estetsko obdelan beton postaja iz dneva v dan talna površina ena v industriji in tudi v drugih panogah gospodarstva, saj so stroški izvedbe relativno nizki, tako dobljeni finalni tlak je izjemno trpežen, stroški vzdrževanja so nizki, ipd.